Conference Paper 3P-271 ブロッコリー由来成分によるパラベン類の抗菌作用の増幅効果(生合成,天然物化学,一般講演)
3P-271 Enhancement of antimicrobial activity of parabens by sulforaphane, an isothiocyanate from broccoli

荻田, 亮  ,  藤田, 憲一  ,  山口, 良弘  ,  山内, 賢  ,  田中, 俊雄  ,  Akira, Ogita  ,  Ken-ichi, Fujita  ,  Yoshihiro, Yamaguchi  ,  Ken, Yamauchi  ,  Toshio, Tanaka  ,  阪市大院・理:阪市大・健康研セ  ,  阪市大院・理  ,  阪市大院・理  ,  慶応大・体育研  ,  阪市大院・理  ,  Grad. Sch. Sci., Osaka City Univ.:Res. Center, Urban Health & Sports, Osaka City Univ.  ,  Grad. Sch. Sci., Osaka City Univ.  ,  Grad. Sch. Sci., Osaka City Univ.  ,  Inst. Physical Educ., Keio Univ.  ,  Grad. Sch. Sci., Osaka City Univ.

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=217662&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information