Conference Paper 3P-112 オリゴ糖1-ケストース生成向上のためのAspergillus kawachii由来β-フルクトフラノシダーゼの改良(食品科学,食品工学,一般講演)
3P-112 Engineering of beta-fructofuranosidase from Aspergillus kawachii for effective synthesis of 1-kestose

佐藤, 冬彦  ,  栃尾, 巧  ,  伊藤, 有未  ,  田村, 圭輔  ,  藤井, 匡  ,  Fuyuhiko, Sato  ,  Takumi, Tochio  ,  Naomi, Ito  ,  Keisuke, Tamura  ,  Tadashi, Fujii  ,  物産フードサイエンス  ,  物産フードサイエンス  ,  物産フードサイエンス  ,  日本マイクロバイオファーマ  ,  日本マイクロバイオファーマ  ,  B Food Science Co., Ltd.  ,  B Food Science Co., Ltd.  ,  B Food Science Co., Ltd.  ,  MicroBiopharm Japan Co., Ltd.  ,  MicroBiopharm Japan Co., Ltd.

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=217503&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information