Conference Paper 3P-104 霊芝発酵物からポリフェノールの超音波補助法抽出条件の最適化及び機能性評価(食品科学,食品工学,一般講演)
3P-104 Effect of ultrasonic extraction on antioxidative activities of Ganoderma lucidum polyphenols originated from fermented soybean curd residue

邱, 峰  ,  馬, 堅  ,  張, 振亜  ,  Feng, Qiu  ,  Jian, Ma  ,  Zhenya, Zhang  ,  筑波大院・生命環境  ,  筑波大院・生命環境  ,  筑波大院・生命環境  ,  Grad. Sch. Life Environ. Sci., Univ. Tsukuba  ,  Grad. Sch. Life Environ. Sci., Univ. Tsukuba  ,  Grad. Sch. Life Environ. Sci., Univ. Tsukuba

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=217495&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information