Conference Paper 2P-202 微細水滴に内包した出芽酵母の生存率向上のための連続相の検討(生物化学工学,一般講演)
2P-202 Effect of oil phase on viability of budding yeast encapsulated to a water droplet in W/O emulsion with a narrow size distribution

山根, 克己  ,  岩本, 悟志  ,  中川, 智行  ,  山内, 亮  ,  Katsuki, Yamane  ,  Satoshi, Iwamoto  ,  Tomoyuki, Nakagawa  ,  Ryo, Yamauchi  ,  岐阜大院・応生科・応用生命  ,  岐阜大院・応生科・応用生命  ,  岐阜大院・応生科・応用生命  ,  岐阜大院・応生科・応用生命  ,  Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Appl. Biol. Sci., Gifu Univ.  ,  Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Appl. Biol. Sci., Gifu Univ.  ,  Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Appl. Biol. Sci., Gifu Univ.  ,  Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Appl. Biol. Sci., Gifu Univ.

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=217264&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information