Conference Paper 1P-270 アミノ酸置換による米由来ペプチドの病原微生物に対する抗菌活性の増強とその作用機構の解明(ペプチド工学,一般講演)
1P-270 Effect of substituting amino acids on antimicrobial activity and mechanism of action of an octadecapeptide derived from rice against pathogenic microorganisms

野本, 貴史  ,  齊藤, 健吾  ,  落合, 秋人  ,  田中, 孝明  ,  谷口, 正之  ,  Takafumi, Nomoto  ,  Kengo, Saito  ,  Akihito, Ochiai  ,  Takaaki, Tanaka  ,  Masayuki, Taniguchi  ,  新潟大・自然研  ,  新潟大・自然研  ,  新潟大・自然研  ,  新潟大・自然研  ,  新潟大・自然研  ,  Grad. Sch. Sci. Technol., Niigata Univ.  ,  Grad. Sch. Sci. Technol., Niigata Univ.  ,  Grad. Sch. Sci. Technol., Niigata Univ.  ,  Grad. Sch. Sci. Technol., Niigata Univ.  ,  Grad. Sch. Sci. Technol., Niigata Univ.

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=217024&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information