Conference Paper 1P-155 麹グルコシルセラミドは酵母に発酵能・醸造形質を賦与する(醸造学,醸造工学,一般講演)
1P-155 Glucosylceramide contained in Koji mold-cultured cereal confers membrane and flavor modification and stress tolerance to Saccharomyces cerevisiae during coculture fermentation

佐藤, 友哉  ,  澤田, 和敬  ,  浜島, 弘史  ,  ジャヤコディ, ラヒル  ,  平田, みよ  ,  山城, 美香子  ,  田島, 麻理恵  ,  光武, 進  ,  永尾, 晃治  ,  柘植, 圭介  ,  阿部, 文快  ,  花田, 賢太郎  ,  北垣, 浩志  ,  Tomoya, Sato  ,  Kazutaka, Sawada  ,  Hiroshi, Hamajima  ,  Lahiru, Jayakody  ,  Miyo, Hirata  ,  Mikako, Yamashiro  ,  Marie, Tajima  ,  Susumu, Mitsutake  ,  Koji, Nagao  ,  Keisuke, Tsuge  ,  Fumiyoshi, Abe  ,  Kentaro, Hanada  ,  Hiroshi, Kitagaki  ,  佐賀大・農  ,  鹿児島大院・連農:佐賀県工業技術センター  ,  佐賀大・農  ,  佐賀大・農:鹿児島大院・連農  ,  佐賀大・農  ,  佐賀大・農  ,  佐賀大・農  ,  佐賀大・農  ,  佐賀大・農  ,  佐賀県工業技術センター  ,  青山学院大・理工  ,  国立感染研  ,  佐賀大・農:鹿児島大院・連農  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  United. Grad. Sch. Agric. Sci., Kagoshima Univ.:Industrial Technology Center of Saga  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.:United. Grad. Sch. Agric. Sci., Kagoshima Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.  ,  Industrial Technology Center of Saga  ,  Coll. Sci. Eng., Aoyama Gakuin Univ.  ,  Natl. Inst. Infect. Dis.  ,  Fac. Agric., Saga Univ.:United. Grad. Sch. Agric. Sci., Kagoshima Univ.

Full-Text

https://projects.repo.nii.ac.jp/?action=repository_action_common_download&item_id=216909&item_no=1&attribute_id=21&file_no=1

Number of accesses :  

Other information