Conference Paper 1P-137 「The YEASTS 5th」における国酒酵母の生理学的特性(醸造学,醸造工学,一般講演)
1P-137 Characteristic of Japanese kokushu yeast in key to species on The YEASTS 5th

門倉, 利守  ,  太田, 由理江  ,  数岡, 孝幸  ,  中山, 俊一  ,  中里, 厚実  ,  竹田, 正久  ,  Toshimori, Kadokura  ,  Yurie, Ohta  ,  Takayuki, Kazuoka  ,  Shunichi, Nakayama  ,  Atsumi, Nakazato  ,  Masahisa, Takeda  ,  東農大応生科・醸造  ,  東農大応生科・醸造  ,  東農大応生科・醸造  ,  東農大応生科・醸造  ,  東農大応生科・醸造  ,  東農大応生科・醸造  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.  ,  Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric.

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