Departmental Bulletin Paper 生徒の主体性を重んじた食の安全に関する授業 : 原発事故による放射能汚染の食材の調理をめぐって
セイト ノ シュタイセイ オ オモンジタ ショク ノ アンゼン ニ カンスル ジュギョウ ゲンパツ ジコ ニヨル ホウシャノウ オセン ノ ショクザイ ノ チョウリ オ メグッテ
Food Safety Class which Focuses on Student's Self-Engagement : Cooking using ingredients contaminated with radiation from a nuclear accident

石津,みどり  ,  荒川,悦雄  ,  中西,史  ,  大竹,美登利  ,  南,道子  ,  Midori,ISHIZU  ,  Etsuo,ARAKAWA  ,  Fumi,NAKANISHI  ,  Midori,OTAKE  ,  Michiko,MINAMI  ,  石津,みどり(東京学芸大学附属国際中等教育学校)  ,  荒川,悦雄(東京学芸大学基礎自然科学講座物理科学分野)  ,  中西,史(東京学芸大学基礎自然科学講座理科教育学分野)  ,  大竹,美登利(東京学芸大学生活科学講座家庭科教育学分野)  ,  南,道子(東京学芸大学生活科学講座生活科学分野)  ,  Midori,ISHIZU(Tokyo Gakugei International Secondary School)  ,  Etsuo,ARAKAWA(Tokyo Gakugei University)  ,  Fumi,NAKANISHI(Tokyo Gakugei University)  ,  Midori,OTAKE(Tokyo Gakugei University)  ,  Michiko,MINAMI(Tokyo Gakugei University)

67 ( 2 )  , pp.261 - 270 , 2016-02-29 , 東京学芸大学学術情報委員会 , Academic Information Committee, Tokyo Gakugei University
ISSN:18804306
NCID:AA12117441
Full-Text

http://ir.u-gakugei.ac.jp/bitstream/2309/144690/1/18804306_67_45.pdf

Number of accesses :  

Other information